Evenementen

De Seniorenraad organiseert ieder jaar een meerdaagse reis. Dit jaar zou de reis gaan naar Friesland. Vanwege de coronacrisis is de reis geannuleerd.

De werkgroep evenementen wil in 2021 deze reis nogmaals aanbieden.
Wij houden u op de hoogte.

 -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Zes-daagse reis naar het Friese Gaasterland. 
In het zuidwesten van Friesland, midden tussen de Friese Meren, ligt het Gaasterland.    Hotel Gaasterland staat in de plaats Rijs, vlakbij het IJsselmeer, tussen Stavoren en Lemmer. Reisprogramma van dag tot dag:

Maandag 06 juli 2020 Heenreis via Urk:
Vanaf 09.00 uur staat de bus gereed op de eerste opstapplaats Na iedereen opgehaald te hebben vertrekken we naar het Zuiderzeestadje Urk voor de koffietafel.

Dinsdag 07 juli 2020 Gaasterland en Orchideeën hoeve in Luttelgeest.
Na het ontbijt maken we een verkenningsrondrit met gids met een korte stop in Hindeloopen. Na de lunch in het hotel gaan we naar de Orchideeën Hoeve

Woensdag 08 juli 2020 DE Museum Joure en De Friese Bierbrouwerij en whisky stokerij
Na het ontbijt gaan we naar Joure en bezoeken hier het Douwe Egberts museum. Tussen de middag gelegenheid het zelf klaargemaakte lunchpakket te nuttigen. Vervolgens gaan we naar Bolsward naar proeflokaal Us Heit. Hier krijgt u bij binnenkomst koffie/thee aangeboden. Tijdens de rondleiding word u uitgebreid geïnformeerd over het brouwen van bier en het stoken van whisky.

Donderdag 09 juli 2020 het eiland Texel
Om 08.30 uur vertrekken we, met een zelfgemaakt lunchpakket, naar Den Helder voor de overtocht naar Texel alwaar een gids ons opwacht voor een rondrit over het eiland met een bezoek aan het juttersmuseum.

Vrijdag 10 juli 2020 Gaasterland en Rondvaart Friese meren
Na de lunch in het hotel gaan we naar Drachten voor een 2 uur durende rondvaart door één van mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Koffie/thee met koek aan boord.

Zaterdag 11 juli 2020 Terugreis via Hanzestad Elburg
Na het ontbijt vertrekken we om 11.00 uur met koffers en lunchpakket naar Elburg met een historische binnenstad, ruim winkelaanbod en veel zonnige terrassen. Tegen het eind van de middag vertrekken we naar Wijchen voor het afscheidsdiner.

In de reissom van 520 euro p.p. (opslag 1-persoonskamer: 60 euro) bij minimale deelname van 45 personen, is inbegrepen: de bus, hotel alles inclusief (logies, ontbijt, lunch/lunchpakketten, dinerbuffet en drankjes van 18 tot 22 uur) kamers met douche, toilet, telefoon en televisie, de hele dag gratis koffie/ thee, bowlingavond met prijsjes, gezellige avond met live muziek.

Reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering voor eigen rekening!!

 

.